Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Magazine Aan de slag met gedrag

01 april 2016

Samen met onze collega ondersteuningsdiensten hebben een nieuw magazine uitgebracht: Aan de slag met gedrag. In dit magazine vertellen we wie we zijn en wat we precies doen.

 

Wat hebben leerlingen Jeroen, Stan en Tristen gehad aan hun training? Wat leerden Saskia, Zita en Inge van hun coaching? Hoe kreeg stagecoach Evelien thuiszitters weer naar school? En wat is het trainingsaanbod voor 2016?

 

Triade, Gedragpunt en Aloysius West

De Aloysius Stichting helpt vanuit de ondersteuningsdiensten Triade, Gedragpunt en Aloysius West passend onderwijs vorm te geven in diverse samenwerkingsverbanden. Onze Triade experts begeleiden en adviseren leerlingen, leerkrachten en schoolteams, en we geven daarnaast scholing en advies op maat.

 

Veel leesplezier

Het nieuwe magazine Aan de slag met gedrag is ook online te lezen. Klik hier voor een bladerbaar PDF. Wij wensen je veel leesplezier. Kijk voor meer inspiratie en informatie over ons trainingsaanbod op onze website, klik hier.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Ondersteuningsdienst West

Ruishornlaan 29

2162VW Lisse

Tel.: 0252 - 41 42 16